Hjem » SMS, GSM og WIFI Styring

SMS, GSM og WIFI Styring

Gør din varmestyring meget nem og komfortabel.

Vi har flere modeller som vi bruger:

IC5

Der har i den seneste tid været problemer med android og IC5 App´en da app´en er fjernet i google play butik. men vi har fundet en løsning download denne app fra dette link. https://www.profort.com/wordpress/_Apps/android_myhome.apk

IC5 STYRER OP TIL 7 VARMEPUMPER FRA SAMME MOBIL – UDEN BRUG AF SMS’ER

Varmepumper bliver mere og mere almindelige. Mange har varmepumper flere steder i huset, værkstedet, sommerhuset og på båden. Med den nyudviklede og fremtidssikrede IC5’er kan du individuelt styre op til 7 varmepumper med hver sin IC5 men med samme App og fra den samme mobiltelefon.

Beskrivelse

IC5 til varmepumper med kalenderfunktion og fugtighedsmåler

Med et IC5 modul har du mulighed for at betjene din varmepumpe via en app på mobiltelefonen. Du kan med IC5 tænde, slukke, regulere eller overvåge varmepumpen i f.eks hus, sommerhus eller i værkstedet. Du Kan styre op til 7 varmepumper med IC5 modulet.

App´en findes til Android, iPhone og Win-phone og er nem at sætte op. Der medfølger et SIM-kort fra Profort-TDC men der kan også anvendes andre udbydere. IC5 skal enten monteres synligt i nærheden af indendelen eller man kan vælge at indbygge den i indedelen (hvis man tilkøber en ir forlænger). IC5 leveres med USB-strømforsyning.

Med et modul IC5 har du mange muligheder for at spare på energien og opnå en lavere elregning. Se her mere om alle funktionerne:

  • Tænd og sluk
  • Grundvarme på 8° til 15° C kommer an på pumpen.
  • Sender automatisk alarmer til mobilen ved strømsvigt eller hvis temperaturen afviger fra de indstillet grænser.
  • Du kan trinløst regulere temperaturen fra 16° til 24° C (kommer an på pumpen) både varme og køl.
  • Der er indbygget fugtighedsmåler som sender alarm, hvis luftfugtigheden afviger fra de indstillet grænser. Dette kan hjælpe med at undgå fugt, råd og svamp skader.
  • Der er indbygget kalender så du kan vælge at sætte en temperatur i huset efter kalenderen.
  • IC5`en indsamler temperatur og luftfugtighed løbende så du kan se hvordan udsvinget har været på temperatur og luftfugtighed har været.
  • Kan styre varmepumper fra, Panasonic, LG, Mitsubishi og Toshiba.

Søg på APP. Android eller IOS

eller brug disse links

iphoneAndroid

 

 

Du kan læse mere om modulet her.

og downloade en vejledning her.

Panasonic Wifi modul CZ-TACG1 til varmepumpe

Nye grænser for styring

Med Panasonic Comfort Cloud kan brugeren styre alle funktionerne i varmepumpen og mere endnu. Alle funktioner til sikring af maksimal komfort, f.eks. tilstand, luftstrømmens retning, ventilatorhastighed, temperaturindstilling og -tilstand, kan nemt styres via Panasonic Comfort Cloud. Men yderligere funktioner kan også nemt styres via appen, herunder:· Alle til/fra på én gang. For steder, som har mere end én enhed, kan brugeren slå alle enhederne til eller fra med et enkelt klik.· Indstil en ugentlig timer. Der kan nemt, intuitivt og hurtigt indstilles op til 6 hændelser om dagen, 42 om ugen.· Forvarmning eller -køling. Indstil et komfortabelt niveau i huset eller på kontoret – før du ankommer!· Underretning med fejlkoder. Hvis der opstår problemer, vises en fejlmeddelelse eller en vedligeholdelseskode.

Energiovervågning og statistik

At kende hver enheds energiforbrug er afgørende for at kunne reducere energiregningen. Panasonic Comfort Cloud gemmer energiforbruget* for hver enhed, som derefter kan vises i enkle og effektive statistikgrafer. Denne funktion er tilgængelig fra TKE- og UKE-generationen. Med den ugentlige timer kan driften justeres for at optimere energiforbrug.

Skalerbarhed og brugerstyring

Det er nemt at medtage yderligere enheder og steder samt flere brugere med forskellige adgangsrettigheder. Dette skaber flere muligheder for at styre et familiehus eller et sommerhus og giver også mulighed for små/mellemstore kontorer eller udlejningsejendomme.· Op til 200 enheder. Op til 10 steder (20 enheder pr. sted)· Styringsrettigheder for brugere. Hovedbrugeren kan oprette andre brugere med begrænsede rettigheder til enheder og opsætning.